woensdag 15 februari 2012

Voorbereidingen nog 7 nachtjes slapen!

Nog maar een week, dan gaan we echt!
De belangrijkste voorbereidingen voor onze reis naar Curacao zijn gedaan.
Kris heeft 2 weken geleden nog maar eens even in het ziekenhuis gelegen (dat hoort een beetje bij hem, bijzondere gebeurtenissen móeten met de verpleging in het MCA gedeeld worden...verjaardagen zijn ook van die klassiekers...) maar daar is meteen gekeken naar zijn zuurstofbehoefte en zelfherstellend vermogen en wat blijkt: Kris hoeft geen zuurstof mee in het vliegtuig, dat scheelt echt een hoop gedoe!
De medicijnen en toebehoren zijn besteld, zo ook zijn medicijnpaspoort, de vliegtuigstoelen zijn gereserveerd, lees en luistervoer voor de andere mannen is geregeld, zonnebrand is gekocht, oppas voor de kat is geregeld, korte broeken zijn gepast enz enz.
Vraag was wel: hoe houden we iedereen op de hoogte van onze belevenissen bij de dolfijnen? Het beste lijkt via een blog dus, maar ja, tja, dat viel ons dus niet mee...digibeets als wij zijn kostte het ons best nog wel wat tijd en gevloek. Maar het lijkt gelukt!
We hopen dat jullie de komende weken met ons mee kunnen leven en lezen.


4 opmerkingen:

  1. Hoi lieve buurtjes,

    Ik had al eerder een bericht achter gelaten, maar die zie ik niet meer terug. Fijn om op deze manier op de hoogte te blijven van jullie avontuur.
    Heel veel succes, plezier, verwondering en ontspanning toegewenst.
    Geniet er van !

    Liefs, Daan, Sabrina, Evi en Isa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Dorine, Joris en kinderen,
    We wensen jullie heel veel plezier bij de dolfijnen en zijn heel benieuwd hoe de vliegreis is gegaan. Leuk om op de hoogte te blijven via jullie blog. Liefs, Minke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Lieve Dorine, Joris, Tijmen en natuurlijk Kris!
    Ik hoop dat de vlucht goed is gegaan. Ik wens jullie heel veel bijzondere en intense momenten toe! Succes, Enjoy en heel veel plezier met de dolfijnen en de belevenissen! Ik ben heel benieuwd naar alle verhalen!
    Liefs Samke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag familie Coumans, volgens mij hebben jullie het druk.... maar geniet van alle mooie momenten en wij hopen van harte dat de therapie bij Kris wonderen doet. Veel plezier en geluk voor jullie allen, geniet ervan.
    Groeten fam. Brugmans

    BeantwoordenVerwijderen