zondag 26 februari 2012

Relaxen

Op het balkon zit ik tussen 2 palmbomen door te kijken naar al die vrachtboten die langskomen. Het lijkt hier de A2 wel, wat een drukte en ze slaan nog af ook. Dat zie ik bij ons aan de kust nooit, daar varen ze altijd alleen rechtdoor.
Joris doet een dutje, Melle en Tijmen zitten binnen in de koelte te lezen en te knutselen en Krisje kijkt naar Peer en Jolanda. Melle heeft net ook nog wat zitten chatten met Siep. Hij lijkt wel wat opgeknapt, heeft geen verhoging meer maar is nog wel een beetje tam.
Tijmen is heppie de peppie, helemaal in zijn element dus dat gaat goed.
Vanochtend zijn we naar het strand geweest waar Kris bijna uit de strandrolstoel opwipte, zo'n zin had hij in zwemmen. De wind is gedraaid dus het was zo in de vroegte iets koeler, maar ondanks zijn klapperende kaken, en blauw lijfje zette hij een keel op uit protest toen we aanstalten maakten om er uit te gaan. Lekker op schoot opgewarmd en daarna weer ingebakerd ruim een uur lekker gelegen.
In de tussentijd hebben de grote jongens zich prima vermaakt met de strandrolstoel. De zon kwam maar soms door dus hebben ze lekker zonder shirt gespeeld en gezwommen.
Al met al toch een uur of 4 op het strand lekker gelummeld, gezwommen en daarna geluncht. Tijdens de lunch kwam tot onze grote verrassing Erwin bij ons zitten, hij had gegokt waar we zouden kunnen zijn. Hij is onze buurman van nummer 9 die over een paar maandjes hiernaartoe verhuisd en zich nu aan het inwerken is bij zijn nieuwe baan en volgende week met zijn lief op huizenjacht gaat.
En nu dus in de suite, ook aan het nietsen, daar zou ik best nog wel eens aan kunnen wennen...
Straks zwemmen in het zwembad en pizza halen, ook wel eens lekker voor Joris niet koken en daar heeft Tijmen wel erg veel zin in.
Morgen begint het. De grote dag, spannend hoor! We zijn zo benieuwd! We moeten er om 10 uur zijn voor de intake en dan moeten we (ja wij moeten ook van alles) en Kris iedere dag om 10.30 uur aan de bak. Overmorgen begint dan ook de broertjes en zusjesclub, dat is iedere dag van half 10 tot half 1en volgens mij hebben zij een reuze leuk en afwisselend programma.
Het is wel heel erg opwindend allemaal, de mensen (veel gehandicapten hier en niet alleen kinderen maar ook jong volwassenen!) die er nu zijn en de therapie hebben gevolgd zijn allemaal laaiend enthousiast. Ik kan me er geen voorstelling van maken en heb nu echt wel de kriebels.
We keep you posted!




3 opmerkingen:

  1. Het klinkt nu al geweldig! Heel leuk om zo mee te leven met jullie belevenissen.. Veel succes zometeen met het echte dolfijnen- en andere werk: gaat het eindelijk gebeuren!
    Veel liefs,
    Andrea x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd naar de therapie. Hebben de luisterboeken nog succes?
    Groeten , Ron

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om ff met jullie mee te kijken, have fun en Groetjes,
    Kapper Koen team...

    BeantwoordenVerwijderen