maandag 5 maart 2012

weekend van niets doen

Echt een weekend van niets doen, dus geen fotootje of wat dan ook....sorry.....

Zaterdag en zondagochtend heerlijk naar het strand geweest waar Kris het geweldig goed doet, als je maar fysiek contact met hem hebt. Maar dan houdt hij het ook meteen een uur of 4 vol. Dan is de koek wel op (en is de hoeveelheid aan zon dat we op ons lijf hebben gekregen ook wel voldoende geweest) en gaan we wat eten en naar het hotel. Daar leg ik hem dan een uurtje in bed en dan is hij er wel weer.
Gisteren hebben we echt niets gedaan 's middags, ja de jongens die hebben cocosnoten geopend en gezwommen in het zwembad maar Joris en ik hebben eigenlijk alleen maar een beetje gehangen met Krisje en een boekje in de zitzak.

Melle heeft vandaag een supergoede set snorkelapparatuur van ons gekregen en is daar eigenlijk de hele ochtend mee zoet geweest. Helemaal blij mee.
Tijmen wilde er geen, die heeft nog genoeg aan een plastic bekertje en steentjes om zandkastelen en taarten mee te maken. Maar we verdenken hem ervan dat hij dat op zijn buik zwemmen daadwerkelijk lastig en vermoeiend vindt en daarom liever niet snorkelt. Dat had de badmeester thuis ook wel gezegd: "als je plotseling in het water valt ga jij dan maar op je rug zwemmen daar kom je verder mee dan op je buik."

Vanmiddag zijn we op de borrel geweest bij een ander therapie gezin. Leuke mensen, leuke kinderen, erg gezellig. Leuk contact.
Toen thuis nog snel wat gegeten en naar bed met dat spul want morgen weer een drukke dag. Spannend weer, we zijn benieuwd wat deze komende 5 dagen Kris gaan brengen. En morgen hebben de jongens weer dockdag en woensdag dolfijntrainerdag. De overige dagen hebben ze "gewoon" kidsclub.




6 opmerkingen:

  1. Hallo Joris, Dorine, Melle Tijmen en Kris,

    Leuke weblog, heb niet alles gelezen maar we hebben live contact ;-) Wij vonden het ook gezellig vanmiddag! Senna is gelukkig snel in slaap gevallen, we hopen dat het morgenvroeg weer goed gaat met haar oortjes! Super neusspray!!Dank!
    We zien elkaar morgen...

    Lieve groet,
    Marcel, Sjoerdtje, Lotte en Senna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, Ik ben benieuwd naar de avonturen van deze week. Ik denk dat het allemaal wat relaxter zal zijn, nu iedereen geacclimatiseerd is. Als ik lees over het zwemmen van Kris met de dolfijnen in zijn twee wetsuits, dan denk ik dat het water hier warmer is. Het is hier 29 graden om half 11 's avonds. Weet nog steeds niet wat het tijdsverschil is, maar ik denk een uur of 11? Hoop dat jullie een leuke week hebben. Ik ga nu mama even bellen en kijken of ze jullie laatste berichtje al heeft gelezen. Liefs, Minke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve allemaal,
    Wat een leuk programma. Melle heb je veel mooie vissen gezien met je nieuwe snorkel? Tijmen hoe is je kasteel geworden? Geniet er allemaal nog even van. De tijd is zo om. Ik ben nu twee keer in Alkmaar geweest. Het gaat daar goed. Er is een monteur geweest voor het bad. De man kwam uit Gelderland, dus de buurman is er bij gebleven. Het moet nu in orde zijn. Veel liefs doei, oma/ mama

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tijmen, je moet ook met een zwemvestje snorkelen. Dat gaat veel prettiger en dan doen heel veel mensen. dan wordje niet zo moe. Minke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve allemaal,
    Wat een geweldige tijd hebben jullie daar, en wat heeft Kris al veel vooruitgang geboekt als ik het zo lees!
    Jullie blog is ook erg gezellig, echt een plezier om te lezen..en heel informatief. Die foto's en filmpjes erbij zijn dan wel heel veel werk, ze zijn wel van toegevoegde waarde en we zien nu precies hoe het zit en hoe jullie genieten!
    Nog een hele fijne tijd en dikke knuffels, xx...
    Andrea

    BeantwoordenVerwijderen