dinsdag 13 maart 2012

Tassen gepakt

Zo, de tassen zijn gepakt, het laatste ontbijt op het strand zit erin, de allerlaatste duik in zee is genomen (vet koud is het, ik zei al tegen de jongens "Curacao huilt omdat wij weggaan"..) en nu is het een beetje uitzitten van de laatste uurtjes.
Gisteren nog een klein rondje gereden en een beetje gelummeld in de kamer en bij het zwembad. Nadat ik terugkwam van het wegbrengen van de auto zijn we totdat ze zon onder ging naar het strand geweest. We gingen voor het eerst op Mambobeach liggen en hebben daar zo'n loungebed gehuurd. Ha! Dat hadden we veel eerder moeten doen, erg leuk liggen , lekker eten en drinken en een goed muziekje op de achtergrond.
Daarna eigenlijk niets meer gedaan beetje om en rond het zwembad gehangen.
En dus vanochtend alles klaargemaakt...
't is klaar.
Mooie tijd geweest en zeker de moeite waard om nog een keer te doen, al was het maar om de vreugde op de jongens hun toet te zien,3 weken lang hebben ze eigenlijk alleen maar gestraald (op de onderlinge pesterijtjes na natuurlijk)
Kris wil volgens ons wel heel graag nog zwemmen met Li-na, als we die richting oplopen wordt hij enthousiast maar als we de juiste ingang niet nemen dan wordt hij een tikkie boos...dus ook wat hem betreft is het voor herhaling vatbaar. We gaan ervoor Kris!

Tot later!

2 opmerkingen:

  1. Wat een megafestijn is het geweest voor jullie. Ik hoop dat hier veel uit voortkomt voor jullie allemaal, maar vooral voor Kris! X, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat het voor jullie voorbij is, en het was erg leuk om het een beetje te volgen. ;-)Groetjes Kapper Koen

    BeantwoordenVerwijderen